Coronacoördinatoren en protocol verantwoord sporten

Samen tegen coronaHet bestuur van KAV Holland kiest ervoor om binnen de mogelijkheden die de coronamaatregelen met zich meebrengen de sport te stimuleren. Dat doen we door het volgen van het protocol verantwoord sporten van de Atletiekunie. Het protocol wordt bij elke wijziging van de coronamaatregelen geüpdatet. Uitgaande van dit protocol verantwoord sporten zijn de trainers primair degenen die de betreffende sporters dienen aan te spreken op corona (on)veilig sporten.

KAV Holland heeft coronacoördinatoren aangesteld. De coronacoördinator (toezichthouder) ziet toe op het naleven van de regels, maar is NIET aansprakelijk als er coronaregels worden overtreden. Aansprakelijk is de eventuele overtreder van de coronaregels. De overtreder kan bij herhaaldelijk overtreden of negeren van aanwijzingen van coronacoördinator of trainer, door het bestuur worden geschorst.

KAV Holland heeft een team van coronacoördinatoren die regelmatig (maar niet altijd) op de baan aanwezig zijn. Zij zijn wel bereikbaar. Hun telefoonnummers staan op meerdere posters bij het clubgebouw en de tribune.
Het coronacoördinatieteam bestaat uit: Remco Visser, Willem Roelfsema, Diederik Dijkema, Frits Wiltink, Emile te Riele en René van Leeuwen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.