Baanwedstrijden zomerseizoen 2023: meld je aan!

Namens de Wedstrijd Organisatie Commissie en de Kantine Commissie van de Stichting exploitatie kantine Atletiekbaan Pim Muliersportpark brengen wij jullie hierbij op de hoogte van het ingekorte wedstrijdprogramma met de atletiekwedstrijden die dit jaar door ons op onze atletiekbaan in Haarlem zullen worden georganiseerd.
Om de baanwedstrijden te kunnen organiseren willen wij graag (weer) een beroep doen op jullie, want zonder vrijwilligers kunnen we natuurlijk geen wedstrijden organiseren.

In verband met de komende totale renovatie van de atletiekbaan kunnen we dit seizoen slechts een beperkt aantal baanwedstrijden organiseren. Het is de verwachting dat we deze zomer in de periode van 1 juni tot en met 1 oktober de baan helemaal niet kunnen gebruiken.

In de onderstaande tabel, staan de baanwedstrijden die we in ieder geval in 2023 zullen gaan organiseren. Wij vragen jullie de volgende data al vast in je agenda vast te leggen.

WOC wedstrijdprogramma 2023
* Zondag 26 maart  Gezamenlijke openingswedstrijd KAV Holland – AV Haarlem
* Zaterdag 15 april Pupillencompetitie
* Zondag 23 april Atletiekunie – U20 / U18 Competitiewedstrijd – Poule 31

Je kunt je nu al aanmelden als Jurylid / Vrijwilliger via wochaarlem@gmail.com of voor een kantinedienst op kchaarlem@gmail.com; hierbij graag aangeven voor welke wedstrijden je beschikbaar bent.  Wij zullen jullie dan voorafgaand aan de betreffende wedstrijden nader op de hoogte stellen.

Wij kijken er naar uit om jullie het komende wedstrijdseizoen weer op de atletiekbaan te mogen ontmoeten en gezamenlijke de wedstrijden voor onze pupillen, junioren en senioren mogelijk te maken. Alvast bedankt en hopelijk tot snel op de atletiekbaan!

Met vriendelijke groet,

Namens WOC en KC,
Karin, Viktor, Niels, Roland en Frits.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.