Atletiekbaan krijgt nieuwe toplaag

atletiekbaanHet zal jullie zijn opgevallen dat het rond de atletiekbaan gonst van bedrijvigheid! De kleedkamers zijn al tegen de vlakte, plannen voor renovatie van het clubhuis komen er aan en dan wordt ook de baan zelf aangepakt. Wij waren al enige tijd op de hoogte van het feit dat de toplaag wordt vervangen en nieuwe belijning wordt aangebracht. De planning van deze activiteit heeft ons echter overvallen: onder druk van de aannemer wordt komend weekend al begonnen in plaats van medio juli.

Voordeel van de nieuwe planning is dat het in een periode gebeurt dat de baan relatief minder wordt gebruikt en normaal gesproken de werkzaamheden ook eerder klaar zullen zijn: verwachting is dat medio augustus de klus geklaard is.

Maar uiteraard moeten we nu wat improviseren! De loopgroepen kunnen in de duinen terecht, de pupillen hebben in juli vakantie en een aantal juniorengroepen kan in juli in ieder geval op een van de velden van DSS terecht! Voor een paar kleine groepen senioren en junioren die zich voorbereiden op kampioenschappen zoeken wij in eendrachtige samenwerking met AV Haarlem nog naar een oplossing!

De betreffende trainers zijn geinformeerd en bij hen kunnen jullie met eventuele vragen terecht.

Het is even wat passen en meten, maar als de baan er weer piekfijn bij ligt is het leed weer vergeten.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie en onze dank voor jullie begrip!

Het bestuur

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.