Avondklok: aangepaste trainingstijden voor individuele trainingen lopers

Klok half9Vanwege de avondklok sluiten we de atletiekbaan om 20.30. Dat betekent dat de indeling voor de individuele trainingen lopers als volgt zijn:

Dinsdag
19.00 – 19.45 groep Yvonne
19.45 – 20.30 groep Arjan/Ambitie; Kees en Linda

Woensdag
19.30 – 20.30 groep Jan en Rudi

De huidige maatregelen tegen corona laten, op basis van het protocol verantwoord sporten van de KNAU, geen groepstraining toe voor mensen van 18 jaar en ouder.

Het bestuur wil individuele lopers (dus niet in groepen of lopen in treintjes) de mogelijkheid bieden om op de baan hun training uit te voeren volgens het eerder afgesproken protocol:

  1. Lopen in baan 1, inhalen op de grens van baan 2 en 3 en ten alle tijden minimaal 1,5 meter handhaven. Geen treintjes dus!
  2. Iedereen kan alleen op de baan trainen op de vooraf afgesproken trainingstijden
  3. Degene die komt lopen meld zich vooraf aan via de trainingsapp van zijn/haar groep, zodat duidelijk is voor iedereen hoeveel mensen er zullen komen
  4. Er kunnen zich maximaal 16 lopers per loopgroep voor een training aanmelden
  5. Op de baan is een corona-coördinator aanwezig
  6. De trainer hoeft bij de individuele training niet aanwezig te zijn en zal een trainingsschema via de app van de loopgroep toesturen

Als leden zich niet houden aan de uitgangspunten is het bestuur genoodzaakt om de baan voor 18+ leden te sluiten. Samen zorgen we dat we kunnen blijven sporten.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.