Atletiek in Coronatijd bij KAV Holland

KAV Holland verslaat CoronaIedereen heeft het al gehoord en gelezen: iedereen tot en met 18 jaar mag weer gaan trainen. KAV Holland gaat dat organiseren. De overheid, NOC-NSF en de Atletiekunie hebben richtlijnen en protocolllen opgesteld. Deze protocollen zullen de basis zijn voor de trainingen van pupillen en junioren vanaf woensdag 29 april. Iedereen heeft er zin in. Het zal even wennen zijn om alle regels na te leven. Maar we gaan het doen. Zo hebben we op 24 april in onze bestuursvergadering besloten. Meer informatie daarover volgt.

Voor iedereen ouder dan 18 jaar met een atletiekhart is het nog even wachten. Gelukkig sturen trainers schema’s. En is er de Core Stability-training op maandag. Daar zullen we het de komende weken mee moeten doen.

We blijven hopen dat we naar de zomer toe weer gezamenlijke trainingen kunnen houden. Ook denken we alvast na over onderlinge wedstrijden en andere bijeenkomsten, natuurlijk binnen de regels van het RIVM. Veel mensen zullen deze zomer dichter bij huis blijven dan normaal. Mogelijk kunnen we daar binnen KAV Holland een passende invulling aan geven.

Veel gezondheid gewenst,

Bestuur van KAV Holland

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.