Afscheidsborrel baan & Workshop Loopanalyse

Op vrijdagavond 19 april is er een workshop en demonstratie Loopanalyse gevolgd door een Afscheidsborrel van en op de atletiekbaan.

Om 19.30 uur komt Joris van RunX een workshop en demonstratie geven m.b.t. het nieuwe Arion loopanalyse systeem.

Om tot de juiste schoenkeuze te komen is het belangrijk om een loopanalyse te doen, tijdens een loopanalyse wordt gekeken naar jouw lichaamsgewicht; blessureverleden; stand van je onderbenen, je gehele lichaamshouding en jouw looptechniek.
Tot nu toe werd loopanalyse uitgevoerd m.b.v. video opnamen, sinds kort zijn er uitgebreidere methoden. Naast de analyse met videobeelden heeft RunX nu ook een nieuw systeem genaamd Arion waarbij inlegzooltjes worden gebruikt.

Vanaf 20.30 nuur zwaaien we door middel van een afscheidsborrel de huidige baan uit.

Rond 21 april wordt gestart met renovatie van de atletiekbaan. Dat betekent dat de baantrainingen worden verplaatst. De pupillen van AV Haarlem en KAV Holland gaan trainen bij het Kennemerlyceum te Overveen, de junioren, senioren, masters en loopgroepen zijn gedurende de renovatie te gast bij AV Suomi in Santpoort. Daarnaast zullen enkele loopgroepen van KAV Holland gedurende het voorjaar en de zomer trainen in de duinen.

Als de renovatie volgens planning verloopt kunnen we in september weer op de geheel gerenoveerde atletiekbaan. Krachtraining binnen en buiten bij de trainingsrig en de kantine blijven beschikbaar.

Programma
19.15: Inloop met koffie of thee voor de loopanalyse workshop/ presentatie
19.30: Start presentatie en demonstratie (buiten op de baan)
20.30: Afscheidsborrel van de baan

Tot op 19 april

Het bestuur

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.