Aankondiging renovatie atletiekbaan

In de zomer van 2023 zal SRO onze atletiekbaan op het Pim Mulier sportpark compleet gaan renoveren. Het terrein zal flink op de schop worden genomen, onder andere voor het herstellen van de asfaltlaag  onder de atletiekbaan, het vervangen van de gehele drainage onder het terrein en uiteindelijk het aanbrengen van een nieuwe toplaag met een up to date belijning en een nieuwe grasmat.

Afgelopen week is er door SRO met KAV Holland en AV Haarlem overlegd over de wensen die de verenigingen hebben. Op onze wensenlijst staat onder andere:

  • het realiseren van 8 sprintbanen aan de Noordzijde
  • aanpassen van de weerstandsheuvel in wigvorm
  • het verbeteren van het lichtplan van de baan
  • het verplaatsen en vernieuwen van verschillende onderdelen (kogelbakken en werpkooien)
  • het realiseren van multi-functionele verspringbakken
  • het realiseren van een sprongentrap

Begin januari 2023 moet er een Definitief Ontwerp gereed zijn, waar ook het budgettaire plaatje ingevuld zal zijn. Daarna volgt dit voorjaar de aanbestedingsprocedure.  De renovatie werkzaamheden zullen mogelijk al in juni 2023 starten. Dit betekent dat we als verenigingen in de zomer periode de atletiekbaan niet kunnen gebruiken. Alternatieve locaties voor onze trainingen en eventueel ook baanwedstrijden zullen in overleg met SRO gezocht gaan worden.

Het bestuur zal jullie komend voorjaar regelmatig op de hoogte houden van de voortgang met betrekking tot de renovatie van de atletiekbaan.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.