Toptijden van het JRT op de Singelloop in Utrecht en Breda!

In Utrecht werd vandaag de 10 km gelopen door Lucas Nieuweboer en Josien Scheepens. Christiaan Bosselaar probeerde het in Breda op de halve marathon.

In Utrecht vertrokken ze nog wel droog van start. Echter na 2,5 km begon het flink hard te regenen en leek het op sommige plekken wel op een waterbakpassage! Lucas probeerde de eerste paar kilometer mee te gaan met de voorste atleten maar merkte na 2 km dat het toch net iets te hard ging. Hierna werd het alleen doorlopen. De tweede helft werd pittig doordat het door de regen toch wel koud werd. De laatste km wist hij er nog een mooie versnelling uit te persen waarmee hij in 30.36 over de finish kwam. Een nieuw pr en daarmee ook een nieuw clubrecord (KAV Holland). Een mooie 14e plaats (7e Nederlander).
Josien had het plan de 10 km rustig op te bouwen en niet te gek van start te gaan. Dit lukte niet helemaal en ze kwam halverwege vlot door. Het tweede deel kreeg ze ook wat last van de regen. Ze wist te finishen in een degelijke 37.07. Goed voor de 6e plaats overall bij de vrouwen (4e Nederlandse)!! Over twee weken probeert ze haar pr aan te vallen op de Maliebaanloop.

In Breda liep Christiaan een hele mooie halve marathon. Afgelopen weekend was hij niet echt tevreden met z’n halve marathon in Haarlem. Vandaag een revanche. Dit lukte helemaal door exact(!) een minuut van zijn pr af te lopen! Behalve een bui vlak voor de start was het weer perfect in Breda. Hij kwam als 14e totaal en 3e Nederlander over de finish in 1.07.43. Onderweg verbeterde hij ook zijn pr op de 15 km naar 47.59! Ook Christiaan komt over twee weken in actie op de Maliebaanloop, net als Jim Rothweiler waar ze een snelle 10 km willen neerzetten.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.