Super condities bij KAV Holland Duintrail 2022

duintrail2022Zo’n 40 enthousiaste lopers verzamelden zich op zondag 4 september 2022 in alle vroegte met mooi weer bij Midden-Herenduin. En wel voor één van de drie routes van de KAV Holland Duintrail. De routes van 6, 10 en 20 km, vol uitdagingen, die met liefde voor de sport en natuur zijn uitgezet, liepen door de bosrijke oostrand van de duinen.

Het eerste deel liep via 2 heuvels naar de ingang van Duin en Kruidberg, waarna het Wezepad werd gevolgd. Na 3 km volgde de afslag voor 6 en 10 km lopers richting de Jagtlustweg en de 20 km vervolgende richting de Brederodeberg. De 10 km lopers kwamen via onder andere het Olmenpad, weer samen met de 6 km lopers bij het waterpunt Bij Duin en Kruidberg en gingen daarna terug naar de start locatie bij Midden-Herenduin.

De 20 km route werd op basis van GPX gelopen en voegde zich bij de waterpost bij het Olmenpad weer bij 10 km lopers

In kleine groepjes kwamen de deelnemers binnen en konden we samen in het zonnetje met een heerlijk stuk appeltaart met koffie of thee nagenieten van de gezellige KAV Holland Duintrail.

We danken Natuurmonumenten voor de toestemming om de duintrail te organiseren. Dankzij de support van de vrijwilligers van de wegcommissie kijken we terug op een mooi en geslaagd evenement. Een speciaal woord van dank gaat naar ultra-(trail)loper Jean-Paul Frijns. Hij zorgde samen met René van Leeuwen voor het uitzetten van de trail, het voorlopen (lintjes hangen 6 en 10 km) en liep zelf aansluitend ook nog de 20 km. Ook het ontwerp van de aankondigingen komt van Jean Paul Frijns. Op naar de volgende editie, dan hopen we je (weer) te zien!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.