Sport In 2- 3 – 4 januari 2014

Ieder jaar rond de feestdagen organiseert Sport Support Kennemerland in samenwerking met een groot aantal sportverenigingen de Sport In voor kinderen vanaf 5 jaar t/m 14 jaar.

KAV Holland levert al jarenlang een flinke bijdrage in het succes van deze sportieve happening en ook in 2014 hebben 163 kinderen, verdeeld over een zestal clinics kennis kunnen maken met het fenomeen “atletiek“. Vele positieve reacties hebben wij mogen optekenen en er zijn zelfs kinderen die twee keer een clinic hebben bijgewoond.

Het onderdeel hardlopen met electronische tijdwaarnemening scoorde zeer hoog. Onze dank richting Roel van Ree die deze kostbare apparatuur belangeloos ter beschikking heeft gesteld.

Sport In 2014Uiteraard gaat onze dank ook uit naar 4 stoere jeugdtrainers, t.w. Niels Lambers, Nienke Veerkamp, Kas Veerkamp & Marieke Mul, die het geweldig gedaan hebben en zelfs bij machte waren om een aantal irritante voetbalfanaten bij de atletiek-les te krijgen.

Een toepasselijke foto van dit illustere viertal is bijgevoegd en wie weet krijgt onze jongste pupillen categorie in de nabije toekomst gericht atletiek onderricht van één van deze trainers.

Peter van Haaren, Haarlem, 9 januari 2014

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.