Nieuwe sportfysiotherapeut bij KAV Holland!

Marinus WintersSportfysiotherapeut en manueeltherapeut Marinus Winters – oud MILA loper bij KAV Holland – is onze nieuwe fysiotherapeut. Hij zal op de dinsdagen vanaf 19.00 op de baan zijn om atleten van KAV te onderzoeken en behandelen.

Marinus is sportfysiotherapeut, gespecialiseerd in hardloopblessures, in het bijzonder in het scheen- en onderbeen, en de achillespees. Marinus is sinds 2010 fysiotherapeut en startte in 2021 de praktijk ‘Onder de Knie’ in de Haarlemse Hout. Hij is een echte sportfanaat, in het bijzonder het hardlopen. Hij behoorde in de jeugd tot de top 5 van Nederland op de atletiekbaan (1500 meter) en loopt nu hard voor zijn plezier. Naast het hardlopen, doet hij aan tennissen, fitnessen en wielrennen.

Mocht je een pijntje of blessure willen laten bekijken door Marinus, loop gerust bij hem langs bij de kleedkamers (achterin bij de start van de 100 meter), of bel 06-43290902. KAV-leden krijgen 25% korting op de factuur die, afhankelijk van de polis, grotendeels vergoed wordt door de zorgverzekering.

Meer weten over Marinus en ‘Onder de Knie’, kijk dan op www.onderdekniespecialist.nl

Onder de knie

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.