Matthijs Seijlhouwer 1e op 60m M45

Op zaterdag 13 februari was het weer tijd voor de NK masters. Matthijs liep traditiegetrouw weer mee met de 60 meter in de categorie 45-49 jaar. Dit jaar als oudste in de klasse. Om 13 uur stonden de series op het programma, door een aantal afzeggingen niet meer dan een formaliteit. Daarna was het lang wachten, doordat de NK meerkamp tegelijkertijd wordt georganiseerd werd de sprintbaan in genomen door de hoogspringers. Gevolg hiervan was dat de finale pas om 18.45 uur werd gelopen. Altijd lastig om de oude benen zo lang scherp te houden. Dat lukte toch aardig met als gevolg een eerste plaats in een tijd van 7.52.

En nu  komt de verliezende partij ook eens aan het woord:

Gisteren heb ik in de finale van de 60 meter M45 op het NK indoor voor masters verloren van jullie atleet Matthijs Seijlhouwer.

Hij liep (wederom) een geweldige tijd (7.52), waar ik met mijn 7.70 niet tegen op gewassen was, dus is zonder enige twijfel de terechte winnaar! Op de bijgevoegde foto zie je dat Matthijs in baan 8 net gefinisht is en dat ik (baan 4) al weet dat ik ben verslagen.

met dank aan Cees-Jan Berman, AV’56 Goes

60meter_nk_indoor_2016

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.