KAV Holland succesvol in vrijwilligerswerving

KAV Holland heeft met behulp van de aanpak ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’ van Sport Service Noord-Holland 55 nieuwe vrijwilligers geworven. Dit prachtige aantal werd gerealiseerd door een persoonlijke wervingsactie.

Vele handen maken licht werkTrots
Voorzitter Hans Bakkenes is blij verrast door de getoonde betrokkenheid van de leden. “Het verbaasde ons in positieve zin hoeveel mensen bij willen dragen aan de vereniging. Het blijkt dat men wel wil bijdragen, maar eerst gevraagd moet worden. Ik ben ontzettend trots op de inzet van de vrijwilligerscommissie die samen met een groep vrijwilligers dit fantastische resultaat heeft bewerkstelligd!”

Passende taak
Hans Bakkenes geeft aan: “KAV Holland is een bloeiende vereniging. Een vereniging met ambitie. Die ambitie bracht met zich mee dat er meer vrijwilligers nodig waren om de verenigingsdoelen te bereiken. We hebben geïnventariseerd voor welke taken binnen de vereniging meer handen gewenst waren. Met een persoonlijke wervingsactie hebben wij veel van onze leden benaderd met de vraag wat zij willen bijdragen aan onze vereniging. We keken daarbij in eerste instantie naar de talenten en interesses van geïnteresseerden, en zochten daar een passende taak bij. Zo is het voor de nieuwe vrijwilligers erg leuk om met de taak aan de slag te gaan.”

Er is half maart een avond ingepland met alle nieuwe en bestaande vrijwilligers om kennis te maken.

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op KAV Holland succesvol in vrijwilligerswerving

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.