Jurycursus in aantocht: doe mee!

JurycursusDit voorjaar zal de Wedstrijd Organisatie Commissie weer een gecombineerde Jurylid algemeen & Junior official jurycursus organiseren in onze kantine en op onze atletiekbaan.

Wil jij je kind en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes een leuke wedstrijd bezorgen? Of wil je graag een perfecte wedstrijd helpen organiseren zodat onze atleten hun records kunnen verbeteren? Dan is deze jurycursus wat voor jou!

Naast dat het erg leuk is om te jureren, is het voor KAV Holland ook erg belangrijk dat we genoeg juryleden hebben. Juryleden zijn onmisbaar om bijvoorbeeld aan  competitiewedstrijden mee te kunnen doen. En zonder juryleden kunnen we natuurlijk ook geen wedstrijden op onze eigen baan organiseren.

De jurycursus wordt gehouden op drie avonden van 19:00 uur tot ongeveer 21:00 uur in februari en maart 2022 in onze kantine en op onze atletiekbaan. De exacte data volgen nog.
De cursus bestaat uit drie delen; looponderdelen, springonderdelen en werponderdelen en zal worden gegeven door Niels Ran: een ervaren scheidsrechter, chef Electronische Tijdwaarneming en
wedstrijdleider.
Als het je bevalt, kun je een maand later ook meedoen aan het kersverse U35 Official Program op Papendal.

Iedereen vanaf 12 jaar oud kan meedoen!
Voor vragen of direct aanmelden neem contact op via: wochaarlem@gmail.com

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.