Jeugdkamp 2021

JeugdkampNa twee jaar moeten wachten was het eindelijk weer zo ver, het jeugdkamp voor de pupillen van KAV Holland en de CD-junioren van AV Haarlem en KAV Haarlem stond voor de deur. Voor de oudgedienden komt de locatie wellicht bekend voor, wij vertrokken weer naar het oude vertrouwde Austerlitz. De aankomst was voor veel van de begeleiders dan ook als thuiskomen.

De begeleiders arriveerden vrijdagavond al en hebben zich die avond vermaakt met 30 seconds. Ik kan je vertellen, dat als je allemaal atleten in een kamer zet met een spelletje, het er fanatiek aan toe gaat! Zaterdagochtend kwamen dan de deelnemers aan. Toen iedereen op tijd binnen was en de spullen een plekje hadden gegeven, kon de pret beginnen.

We zijn gestart met het welbekende verfspel. Daarna zijn de groepen naar het dorp Austerlitz vertrokken om zich te buigen over een crazy 44. De foto’s en video’s hiervan zijn met de ouders/verzorgers van de deelnemers gedeeld. Na een heerlijk avondmaal zijn wij gestart met het altijd hilarische dierengeluidenspel, wat werd gevolgd door een quiz. De avond werd afgesloten met een spooktocht.

Zondags startten wij in alle vroegte met een cross, waarna er lekker kon worden ontbeten. Na het ontbijt kon het smokkelspel beginnen. Daarna zijn we gaan lunchen en toen kwam de tijd aan om op te gaan ruimen. De begeleiders hebben een aantal kamers wijselijk vermeden gedurende het kamp, maar uiteindelijk was alles weer spik en span en konden we als afsluiting levend stratego spelen.

Het kamp was dit jaar een groot succes en wij hopen volgend jaar weer met veel deelnemers naar Austerlitz te gaan. Tot 15 en 16 oktober 2022!

Liefs,

De kampleiding

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.