Jaspers Running Team sterk bij Lionsheuvelloop

De Lionsheuvelloop is de derde wedstrijd van het Runnersworld Kennemerloop circuit. Het was een thuiswedstrijd voor het JRT. Op de plek van de start hebben we afgelopen herfst heel wat kilometers heuvelop gesprint. En dat heeft sterke benen opgeleverd.

De 5 km ging over het Kopje van Bloemendaal. Deze ‘berg’ werd door Chris van Hensbergen bedwongen. Hij kwam als eerste over de streep en had een minuut voorsprong op de nummer twee. Met zijn tijd van 15.57 haalde hij bijna een minuut van het parcoursrecord af!

De 10 en 15 km gingen over een onverhard parcours door de Kennemerduinen waarbij nog enkele Schotse hooglanders ontweken moesten worden.

De 18 jarige Josien Scheepens liep een zeer knappe tijd op de 10 km bij de dames. Het was de eerste keer dat ze deze afstand liep. Ze won de wedstrijd ruim met 38.35! Ook zij verbeterde het parcoursrecord, zelfs met meer dan twee minuten.
Bij de heren won Lucas Nieuweboer de 10 km wedstrijd in 33.06 wat wederom een ruim parcoursrecord betekende van anderhalve minuut.

Op de 15 km werden bij de heren plaats 1 en 2 door het JRT binnengehaald. Christiaan Bosselaar dook weer onder de 50 minuten met 49.44. Erik van Warmerdam nog last van een griep finishte in 54.36 als tweede achter Christiaan.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.