Inschrijving clubkampioenschappen geopend!

Op zondag 1 oktober staan de jaarlijkse clubkampioenschappen van KAV Holland op het programma. Het moment om te bepalen wie zich clubkampioen in zijn of haar categorie mag noemen! En dit jaar voor het eerst met elektronische tijdwaarneming!

Bij de meeste leden zijn deze clubkampioenschappen volledig bekend en is er geen uitleg meer nodig. Echter zijn er dit jaar een aantal verschillen met voorgaande jaren.
Allereerst het programma, voor het eerst sinds jaren zal deze wedstrijd enkel op zondag georganiseerd worden. Voor de junioren en senioren betekent dit dat er op deze zondag een zeskamp gedraaid gaat worden.
Bij de pupillen kenden we al een eendaagse wedstrijd maar ook hier hebben wij een verandering doorgevoerd. Dit jaar willen we meer actie in een kortere tijd. De pupillen zullen allemaal de sprint, verspringen, balwerpen en het kogelstoten voor hun rekening nemen. Voor elk onderdeel hebben zij met hun categorie een half uur de tijd om zoveel mogelijk prestaties neer te zetten waarvan de beste uitslag telt. De pupillen sluiten hun meerkamp af met een 600m of 1000m. Uiteindelijk zal er per categorie een klassement over deze vijf onderdelen gemaakt worden. De wedstrijd van de pupillen zal door deze efficiëntie dus ook maar een kleine 3 uur duren (waarschijnlijk van 13.00 tot 16.00, dit is nog onder voorbehoud). 
Wij zijn druk in de weer met de chronoloog. Deze zal zo spoedig mogelijk op atletiek.nu verschijnen.

Wat ook nieuw dit jaar is, is het inschrijven. Wij gaan met onze tijd mee en hebben inschrijven via atletiek.nu mogelijk gemaakt. Hier kunnen vanaf nu de atleten ingeschreven worden. Ook broertjes of zusjes zonder atletieklicentie kunnen zich hier inschrijven. Mochten er toch problemen voordoen dan kan er gemaild worden naar clubkampioenschappenKAV@gmail.com.
Daarnaast kan natuurlijk ook op de dag zelf kan nog ter plaatse worden ingeschreven.

Als laatste puntje willen wij nog de hulp bij het jureren noemen. Vanwege het vele aantal deelnemers en het grote aantal onderdelen, hebben wij een groot aantal juryleden nodig om alle resultaten van de atleten te kunnen bepalen. Onze vereniging beschikt niet over een dergelijk groot aantal juryleden om alle onderdelen hiervan te kunnen voorzien. Wij vragen daarom ook de hulp van ouders! Het gaat niet om ingewikkelde taken en er zal altijd een ervaren jurylid bij de verschillende groepen staan. Het gaat om het bijstaan van een jurylid. Atletiekervaring is dus absoluut geen must! Aanmelden kan bij de inschrijving op atletiek.nu of via een mail naar clubkampioenschappenKAV@gmail.com.

Wij hopen jullie allemaal zondag 1 oktober op onze baan te zien!

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.