Goede Voornemens 2024: Hardloopclinic 13 januari 2024

Op zaterdag 13 januari (start 9u30) wordt een hardloopclinic georganiseerd voor lopers met goede voornemens, die graag weer zouden willen beginnen met hardlopen. Deze clinic vindt plaats op de atletiekbaan van het Sportpark Pim Mulier te Haarlem. Gecertificeerde trainers van KAV Holland en AV Haarlem geven jou tips met betrekking tot je looptechniek, warming up en oefeningen om sterker te worden. Deze clinic is voor iedere (potentiële) hardloper aan te raden! De hardloopclinic is gratis.

Bij het hardlopen is een goede looptechniek belangrijk. Zo spelen bijvoorbeeld je armen tijdens het hardlopen een belangrijke rol. Niet alleen ondersteunen ze de benen, ook houden ze het bovenlichaam stabiel en helpen ze je om efficiënt te bewegen.

Tijdens de clinic gaan we niet alleen aan de slag met een goede looptechniek, ook zaken als warming up en oefeningen ter bevordering van lenigheid en core stability komen aan bod. Ook zullen de deelnemers een kort loopprogramma afwerken en zo ervaren hoe het is om op een atletiekbaan hard te lopen.

Enthousiast geworden? Meld je aan via loopclinic@kavholland.nl

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.