Eerste Onderlinge Wedstrijd met ienie-mini’s

onderlinge ienieminisEen zonovergoten dag op de atletiekbaan, beter hadden wij het niet kunnen treffen voor de Onderlinge Wedstrijd, deze zaterdag. Het was een genot om te zien, jong en oud, samen op de baan op een perfecte dag. Een echt clubfeestje!

En, niet te vergeten, dit jaar met een primeur! Onder de bezielende leiding van Hannah de Boer, en haar assistenten Nikki en Mette, deden ook de ienie-mini’s mee. En zij werden niet gespaard. Ook de ienie-mini’s moesten aan de bak met een afsluitende middenlange afstand (400m). Gelukkig had de Jeugdcommissie weer voor een lekker ijsje na afloop gezorgd!

Alle mensen die meegeholpen hebben, bedankt voor jullie hulp! Kantinebezetting, groepsbegeleiders, starter, verwerken van prestaties, medailles uitreiken, chronologisch overzicht maken, juryleden en Peter van Haaren! Zonder de inzet van alle vrijwilligers en ouders kunnen we deze wedstrijd niet zo succesvol laten verlopen. En specifiek, Frits Wiltink, bedankt voor al het organisatorische werk! Allen tot volgend jaar!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.