Afzwaaien Diederik Dijkema bij Jeugdcommissie

Diederik DijkemaNa drie jaar met heel veel plezier voorzitter te zijn geweest van de Jeugdcommissie ga ik daar na de herfstvakantie mee stoppen! En zijn er opvolgers nodig! Mijn zoon wordt na de herfstvakantie D-junior en daarmee is dit voor mij een natuurlijk moment om het stokje over te dragen. Om er voor te zorgen dat de Jeugdcommissie op sterkte blijft en er vanuit de jeugd vertegenwoordiging is in het bestuur, is opvolging noodzakelijk.

Versterking gezocht
Dus welke ouder(s) van de pupillen willen instappen? En bijvoorbeeld helpen bij het coordineren en organiseren van leuke activiteiten voor de kids en voor de communicatie met ouders? Ik heb mijn inzet voor KAV Holland als een verrijking ervaren die niet veel tijd kost, mede door de geweldige inzet van de andere JC-leden. Als je vragen hebt of even wilt sparren over de mogelijkheden, laat het weten. Ik hoor graag van jullie! Vriendelijke groet! Diederik (06 24317126)

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.