16e Editie Haarlemmermeer Run op 22 mei 2022

Haarlemmermeer RunDoe ook mee en schrijf je in!
Over 2 maanden gaat de Haarlemmermeer Run van start. Doe ook mee aan dit gezellige en sportieve evenement in de Haarlemmermeer!

Zien we jou ook aan de start van deze run? En als je nog niet helemaal in vorm bent om te rennen, kun je dit jaar voor het eerst ook een route van 10 km wandelen. De start en finish van alle afstanden zijn in het Sportpark Pioniers, Nieuwe Molenaarslaan 10, 2134 AS Hoofddorp.

Doe mee en geniet van het mooie, geheel vernieuwde parcours door Park 21. Schrijf je nu in voor de jeugdloop van 1,2 km, de G-run, 5 of 10 km, de halve marathon of de wandelroute en passeer, misschien samen met je loopmaatjes, op zondag 22 mei a.s. de finish.
Wist je trouwens dat je ook samen met je collega’s kunt meedoen als business team?

Het is natuurlijk nog leuker om de Haarlemmermeer Run te lopen in een speciaal voor deze editie gemaakt hardloopshirt. Dit shirt is in verschillende dames- en herenmaten te koop kan direct bij de inschrijving worden besteld.

Ga voor meer informatie en inschrijven naar: https://www.haarlemmermeerrun.nl of stuur een e-mail aan: contact@haarlemmermeerrun.nl

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.