RunX Haarlem Cross Circuit 2021-2022

Logo nieuw Cross CircuitHet RunX Haarlem Cross Circuit is, sinds 1989, een jaarlijks terugkerend circuit van crosslopen die in Haarlem en omstreken plaats vindt.

Crossen is heerlijk hardlopen over geaccidenteerd terrein in de wintermaanden, waarbij je ook nog aan techniek en interval werkt, een ideale voorbereiding op jouw komende weg- en baanwedstrijden. Maar bovenal voor de winterklassieker de Halve van Egmond. Na de 4 crossen wordt het eindklassement opgemaakt en is er voor de top 3 per categorie een eindprijs. De beste 3 klasseringen tellen mee voor dit eindklassement. Per cross is er voor de top 3 per categorie ook een prijs te verdienen.

Traditiegetrouw wordt er gestart op Wheelerplanet Spaarndam met de KAV Holland Cross op zondag 7 november. In december is er op de 5e de RunX AV Haarlemmermeercross in Hoofddorp. In 2022 wordt de draad weer opgepakt met de RunX AV Suomi Beeckestijn Cross op 30 januari in Velsen-Zuid en de er wordt op 27 februari afgesloten met de RunX Loopgroep 03 Mooie Nel Cross in Haarlem.

Mooi reden om hardlopend de winter van 2021/22 door te komen. En voor cross- en trailbenodigdheden, van schoenen tot rugzakjes, kan je natuurlijk bij ons terecht!

Voor alle laatste informatie over het RunX Haarlem Cross Circuit 2021/2022, volg ons op Facebook en/of meld je aan voor onze Cross Circuit Nieuwsbrief: runxhaarlemcrosscircuit@outlook.com

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.