Jaspers Running Team

Door Koos Kiers
MILA atleten of jonge atleten die zich graag willen ontwikkelen als hardloper of loopster maar niet bij het JRT willen (zie onder) kunnen gewoon de reguliere MILA trainingen volgen.

Het Jaspersrunningteam  (JRT) is een “talententeam” voor midden en lange afstandlopers en loopsters.

Het JRT heeft de afgelopen jaren diverse looptalenten op de midden en lange afstand begeleid (MILA). Echter dat is niet meer het enige doel van dit tem. Op dit moment worden ook atleten begeleid die al vele jaren op een hoog niveau trainen en wedstrijden lopen. Dat kunnen zijn wedstrijden op de weg of op de baan. Ook de marathon trainingen maken onderdeel uit van het loopprogramma.
Maar het is echter nog steeds mogelijk maar wel beperkt voor jonge looptalenten om een intensief trainingsprogramma te volgen om aansluiting te krijgen bij de landelijke “top”. Deze atleten moeten over de nodige ambitie en doorzettingsvermogen beschikken om een dergelijk programma over langere tijd te willen volgen. Richtlijn is het behalen van een top 20 notering op de landelijke ranglijsten. Plaatsing bij het team gaat in overleg met de TC en pas nadat een intake gesprek heeft plaatsgevonden. Maar men kan ook eerst enkele proeftrainingen volgen en dan besluiten voor een dergelijk intensief loopprogramma.

Voor meer informatie en contact kun je mij mailen. Je kunt hen volgen op Facebook.

Reacties zijn gesloten.