Agenda

apr
19
vr
Workshop en demonstratie loopanalyse RunX @ Kantine Atletiekbaan
apr 19 @ 19:30 – 20:30

Workshop en demonstratie loopanalyse RunX en aansluiten borrel

Op vrijdag 19 april om 19.30 uur komt Joris van RunX een workshop en demonstratie geven m.b.t. het nieuwe Arion loopanalyse systeem.

Om tot de juiste schoenkeuze te komen is het belangrijk om een loopanalyse te doen, tijdens een loopanalyse wordt gekeken naar jouw lichaamsgewicht; blessureverleden; stand van je onderbenen, je gehele lichaamshouding en jouw looptechniek.

Tot nu toe werd loopanalyse uitgevoerd m.b.v. video opnamen, sinds kort zijn er uitgebreidere methoden.

Naast de analyse met videobeelden heeft RunX nu ook een nieuw systeem genaamd Arion. Hierbij gebruiken ze inlegzooltjes die zijn gekoppeld aan een analysesysteem en je loopt een paar keer heen en weer over de baan of de straat. Via deze zooltjes zien we de drukpunten in de schoen, jouw manier van afwikkelen, jouw stabiliteit en nog meer data waarmee we jou weer van het juiste advies kunnen voorzien. Voor meer informatie: Loopanalyse – RunX

Een demonstratiefilm van het Arion systeem is te zien op Youtube.

 

Voor alle trainers en assistent trainers van KAV Holland en AV Haarlem is een loopanalyse met het Arion systeem bij RunX gratis.

Programma
19.15: inloop met koffie of thee
19.30: start presentatie en demonstratie (buiten op de baan)
20.30: borrel (afscheidsborrel van de baan, de atletiekbaan wordt gerenoveerd)

Tot op 19 april

De wegcommissie

Afscheidsborrel atletiekbaan
apr 19 @ 20:30 – 22:00

Afscheidsborrel atletiekbaan 19 april om 20.30 uur

Rond 21 april wordt gestart met renovatie van de atletiekbaan. Dat betekent dat de baantrainingen worden verplaatst. De pupillen van AV Haarlem en KAV Holland gaan trainen bij het Kennemerlyceum te Overveen, de junioren, senioren, masters en loopgroepen zijn gedurende de renovatie te gast bij AV Suomi in Santpoort. Daarnaast zullen enkele loopgroepen van KAV Holland gedurende het voorjaar en de zomer trainen in de duinen.

Als de renovatie volgens planning verloopt kunnen we in september weer op de geheel gerenoveerde atletiekbaan. Krachtraining binnen en buiten bij de trainingsrig en de kantine blijven beschikbaar.

Op vrijdag 19 april zwaaien we door middel van een afscheidsborrel de huidige baan uit, De borrel begint om 20.30 uur. Voor de borrel is er om 19.30 uur nog een workshop/demonstratie loopanalyse.

Programma
19.15: inloop met koffie of thee voor de loopanalyse workshop/ presentatie
19.30: start presentatie en demonstratie (buiten op de baan)
20.30: Afscheidsborrel van de baan

Tot op 19 april

Het bestuur

Reacties zijn gesloten.