facebook

Loopcursus

Loopcursus KAV HollandRegelmatig organiseren we een loopcursus die voorbereidt om gezond 5 of 10 km te kunnen lopen. Ben je een echte beginner of loop je zo nu en dan een stukje maar wil je dit graag uitbreiden? Of loop je allang maar zoek je loopmaatjes, wil je je tijd of techniek verbeteren, meld je aan voor een cursus of om bij een bestaande groep mee te trainen.

Ook eens willen mee doen met de Grachtenloop ipv langs de kant staan toe te kijken?
Dat kan, KAV Holland start zaterdag 24 maart 2018 een beginnerscursus. In 14 weken stomen we je, onder de bezielende leiding van professionele looptrainers, klaar om 5 of 10 km te kunnen lopen tijdens de Grachtenloop. Ook als je al begonnen bent met lopen kunnen we je verder helpen.

Zaterdag 24 maart is er eerst om 09:00u een introductie en korte training vanaf Runnersworld Haarlem in de Kruisstraat. Elke zaterdag daarna, vanaf 31 maart, starten we om 09:30u vanaf de parkeerplaats van de Tetterodehal voor een training van anderhalf uur . Daarin zal er aandacht zijn voor alle aspecten van het hardlopen. Daarnaast ontvang je een schema voor trainingen die je zelf thuis kunt doen.

Kosten zijn €75,- voor 14 weken inclusief een startnummer voor de Grachtenloop.

Aanmelden en info, mail wegatletiek@kavholland.nl