facebook

Clubkleding

In samenwerking met RunX Haarlem( voorheen Runnersworld Haarlem)  kunnen we onze wedstrijdkleding tonen.  Zoals bekend is het nieuwe wedstrijdtenue een wit shirt met vernieuwd clublogo en een zwarte broek/tight! Bestaande wedstrijdshirts moeten in de komende maanden dus vervangen worden door nieuwe!

Daarnaast is op veler verzoek een aanvullende kledinglijn samengesteld voor trainings- dan wel flaneerdoeleinden.

De kleding is verkrijgbaar in de gangbare maten en kan vanaf nu worden besteld  en zal worden geleverd door RunX Haarlem – betaling bij aflevering.

Om op tijd voor het begin van het seizoen te zijn willen wij voor 16 februari 2019  de bestellingen binnen hebben waarna wij ze zullen totaliseren en doorgeven waarna Run X een en ander kan bestellen en laten bedrukken. Voor de pupillen is er op woensdag 13 februari tijdens de reguliere training de mogelijkheid om de kleding te passen en te bestellen. De Jeugdcommissie zal een en ander coƶrdineren en communiceren.
Junioren en senioren kunnen via sportkleding@kavholland.nl: alleen die artikelen die op de site vermeld staan šŸ™‚ De introductieaanbieding was geldig tot eind 2018, dus niet meer…..  Wij zullen die bestellingen bij elkaar voegen en doorgeven.  Na ca drie weken kan dan de bestelling opgehaald worden (en betaald) in de winkel van RunX aan de Kruisstraat. Daarna zal Run X een beperkte voorraad van de meest gangbare maten aanhouden, dus als je zeker wilt zijn bestel nu!

Nota bene: het T-shirt voor kinderen is niet met V-hals leverbaar, alleen met ronde hals.

Leeftijd Maat
7-8 jaar 140
9-11 jaar 152
12-13 jaar 164 / 176
volwassenen XS t/m XL

 

Klik om de kledinglijn van KAV Holland in groot formaat te zien